Anotace: …
Vězte že digitální nomádi
snadno si s technikou poradí
proto mimo kovového křesla
vlastní některý z vozů tesla
... mám jeden na dálku.
A jednu na blízko.
A další do postele.
Jen v zimě mě moc nezahřeje.
Když v krbu oheň skomírající ...
Řekne ... "nic moc a s bohem"!
10.11.2021 12:01:59 | Fialový metal