Anotace: …
Pročpak nedokážu dychtit po povrchu
ach ano - obloukem mě míjí ženskost vzruchů
Když mají úsměvy od ucha k uchu
tíhnu k těm co sní o něze - v duchu
do sebe
niterný úkol pro hlupce:
loupat (se) slupku po slupce
sledovat žílu ke zlatu
odhalit vlastní podstatu
sám sebe na dřeň okrájím
zdali se najdu? co já vím…
pod povrchem až k jádru zní:
vnitřně jsi také povrchní
:-)))
23.11.2021 21:46:45 | ZH