Anotace: …
Intimní scénu doprovází saxofon
volič na žehličce otáčím na cotton
málokdo uvěří však vítám všední den
luxusní materiál střídá prostý len
Pěkná momentka Márty. Do nového roku přežehlen, ať bavlna či len :-)
30.12.2021 23:38:02 | Vivien
Děkuji rozjíveně, Vivi
Rozžehlit Martyho je jako rovnat kůži šarpeje
Prima Nový rok ženě s mimořádným důvtipem
31.12.2021 01:19:47 | kudlankaW