Anotace: …
Život nám účtuje podle nepřehledných tax
tak tomu bude do konce našich dní
Nejistotu okamžiku doprovází sax
právě on mou hlavou příliš často zní
...podezírám tě, že máš sax jen kvůli rýmu...;-)ale v textech lidovek je taky všechno o sexu umně skrytý...
19.01.2022 16:15:04 | Marten
Kámo
Dnes laitmotiv byl po linii vzpomínky na Felixe S
Co ovládá za nástroje
Oba jsem zmínil v textu
A jinak čtenář ať si najde to sve
19.01.2022 16:36:12 | kudlankaW