Anotace: …
Mužům se kdysi chtělo milostně projevovat
působit na ženy asi jako Casanova
Vězte nejsem lumen - nejblíž mám k introvertu
nemám též úžer a nerad bych byl za pobertu
Obrací se galantní Casanova
k ženám vždy znova a znova,
jako pijan chodí do hospody,
aby si prý jen hltnul sody.
21.01.2022 20:24:46 | vlastimilián