Anotace: ...
Odplula vášeň po řece dní v silném proudu
po mém rozvláčném dost možná chybném soudu
Mám-li čelit strohé každodenní realitě
pak nechám listům knih vzletné - lásko chci tě
Proč ta slova nechávat jen na papíru
není třeba v to lepší ztrácet víru... :)
12.02.2022 00:28:15 | Emily Říhová
Dáváš mi iluzi krásnou
Že ženy v světě jsou
Co jihnou před láskou
A čekají
Na jinochy
Sošné hochy
12.02.2022 08:11:58 | kudlankaW