Anotace: ...
Ledový vítr na hladině řeky kreslil obrazce
stárnoucí básník za oněch výjevů tajně snil o lásce
rád by konal tělesnou - svědomí vzývalo Platona
jen nerad si to přiznal - zejména v hlavě - na to má
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?