Anotace: …
ó jaké potěšení skýtají ženská ústa
zvláštěpak vyřknou-li že mohu zůstat
na pohár vína či šálek čaje
K půlnoci to už ti v očích řeřavě hraje
neslyšná slova opakují zůstaň
vyvěrá voda tam kde byla pusta
zelená oáza v písku
máš zvláštní dar
napětí neúnosně vzrůstá
už nevydržím déle - chci tě cele
v tobě sílit - do tebe bezmezně vrůstat
za horkých polibků a mocných stisků