Anotace: ..
Štíhlé a nekonečně dlouhé nohy
tělo i psychiku ve vývinu
k čemu tak mají asi vlohy
kladu si rád nutkavou otázku
na dobrodružství - taky na lásku
Ach vy dívky
Však lidé z opačného spektra
už nesledují počiny hackera
jsou tělem - psychikou v úpadku
v života závěrečné fázi
sotva pomýšlí na extázi