Anotace: …
Bodavý - pronikavý mráz
všude vůkol
leč celé měsíce i v nás
neutěšenost mnou zmítá
však i katarzi skýtá
Evropa
má o důvod víc k solidaritě
co je to proti mému
sladkobolnému
byť nutkavému
pomoz mi chci tě
Kéž vesmíru v nás,
vládne tisíce krás,
co do světa se rozlijí
ať lásku každý upíjí...
Krásný den, Márty
20.03.2022 00:23:24 | Emily Říhová
Děkuji Emčo
Marodim
20.03.2022 20:30:41 | kudlankaW
Tak to mě mrzí, doufám, že to není nic vážného a budeš zase brzy fit
Opatruj se (*)
20.03.2022 21:09:26 | Emily Říhová