Anotace: …
Při liknavé procházce
to když slunce
tak jako provazník
ach Bože
za to dík
rozprostírá nad krajinou
mojí rodnou
žádnou jinou
zlatem protkávané
provazce
Po čase prahnu po lásce
však jen té ze vzpomínek
Je věru dobrý den
Příslibů jara náznak
volavka křídly máchla
na pozdrav
a vítr
jen nepatrně vane
dobrý den také vám
zadumaný pane
V provazcích paprsků vpletený
pohled, co přírodu ocení,
pomalu, tiše, zadumaně,
hladí tu nezměrnou krásu kraje...
Krásná, Márty... ráda jsem četla *)
26.03.2022 14:29:10 | Emily Říhová