Anotace: …
A třebaže je to sto let
troufám si psát
jako bych byl mlád
za velkou louží
co je obdarován darem
je vážen čtenáři
co na slovo vzatý
výjevy černobílé
Spojené státy
domy o stovkách etáží
vozy co proslavily Forda
muži na ulicích všichni v kloboucích
doteky v Central parku
prsty ostychem milenců třesoucí
komíny chrlící spaliny
o závod pádí hodiny
a přestože navenek
je vyhlášena prohibice
pod pulty čile
s úsměvem
i zarputile
vydává bez receptu
láhve lihu lékárnice
Je fajn tě číst zase modrej v modru
19.03.2022 19:37:57 | xoxoxo