Anotace: …
Hle
na obličeji tolik pih
ti přičinlivě stvořil sníh
jsem okouzlen
na sobě rázem máš
ten nejjemnější len
doslova
kterak jedna z lesních víl
je za života málo chvil
co stojí za útrapy odcházení
věz
vyšší hodnoty
pro moudrého člověka není
nežli opojení
z lásky
Láskou nechat se opájet,
zažít ten nespoutaný let,
třeba jen pro jedinou z takových chvil,
člověk ví jak dobře je, že žil...
Krásný den, Márty :)
24.04.2022 23:15:04 | Emily Říhová
Taky mám ráda padající sníh, to jeho bílé ticho...
03.04.2022 19:11:33 | Philogyny