Anotace: …
Bylo to ještě v dobách
kdy jsem byl jinoch
v místech které označovali jako Rijád
všechno a všechny obklopovaly písky
nebyl jen mezi námi
srdce nám sdělovala
že náš vztah
byl důvěrný a blízký
pod hvězdnou oblohou
ukázal jsem prstem
tam kde jiní nemohou
nad námi rozprostřený flor noci
zdál se být vzdálený Rijád
na dosah ruky třpytky nebe
planoucí náruč vesmírných triád
tehdy jsem se poprvé dotkl věčnosti
také díky tobě
ladnosti
Soukromá oáza v srdci ukrytá
i po letech hladí laskavostí,
ač je to minulost dávno odžitá,
má dar halit Tě do věčnosti...
Krásný večer, Márty
04.05.2022 22:52:03 | Emily Říhová