Vašek selhal
vem si Vašku
svoji tašku
nebudeš Mě bít
dej sem flašku
tu máš flešku
fotku syna můžeš mít
nevím vlastně po čem toužíš
.. ale Nás si nezasloužíš
.. ihned opusť tento byt !
Přečteno 166x
Tipy 7
Poslední tipující: Vivien, Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)