Anotace: …
Toulky Prahou
před rozbřeskem
prostou lidí
in natura
ach ano nahou
dál od kamenného mostu
hladinu řeky krášlí
něco měsíčního stříbra
kdybych byl kovotepec
ba dokonce vyhledávaný zlatník
nacházel bych na každém metru
nu byla by jej téměř libra
však jsem jen výletník
místní a studenti znají mnoho míst
psi pak
doslova každý patník
Praha, moje láska. Moc hezký jsi ji nakreslil. Takovou i já bych chtěla jednou zažít
03.05.2022 20:37:59 | Lexi
...pěkná výletní poetika...;-)jenom se nesmíš zasekat v dopravní zácpě...to je proza.
03.05.2022 15:30:26 | Marten
Ju ... krásný obraz.
Toulám se hodiny.
Rád ...
Pustou Prahou nad ránem.
O víkendu.
03.05.2022 14:35:29 | Fialový metal