Vašek šel do Sebe
..tak jo, pojďmne do toho
kup mu notebook lenovo
vem Ho občas na zmrzlinu
do hospody netahej!
když nechytneš tu svou slinu
můžeš s Ním jít na hokej
...
u Mně ulož pod peřinu
..snad pak bude vše oukej
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)