Našla jsem tebe, za branou je nebe
zamrznul čas
pod nohama zebe, že ztratím sebe
Tobě dám se zas
otevři okno, vezmi si moji duši
vezmi si všechno, všechno co mi sluší
všechno to vyhoď, nechej si jen mě
já už nic nechci než být s tebou ve tmě
držet tě za bedra, ty hlaď moje ňadra
na věky můj
jsem tebou posedlá, čelist mi spadla
tak prosím tě, stůj
není mi 18, už ani dvakrát tolik,
přesto se potácím jako opilý žolík
tvou něhou ztrápená, navěky zasněná
při tobě nikdy víc nechci být rozumná
zázraky na počkání, ty pro mě nejsou k mání
přesto si piš
že tam, kde stojíš ty, mé myšlenky uhání
tak pojď ke mně blíž