Anotace: …
Titul filmu pro děti kdysi zněl
Už zase skáču přes kaluže
Týden jsem nemohl
i kdybych chtěl
Nyní snad už po několikáté
dospívám zvolna v muže
jen k úplnosti pocitu mi schází
tělesná láska s dívkou či ženou
na mezi - stráni anebo v mlází
nesmírně mi schází
ach...
najdu tě?