Utiš mé obavy
bez tebe žít mě nebaví
mohu jen snít
že s tebou chci být
v náručí tě mít
a ruce tvé cítit
na srdce ti cílit
v duši mít klid
vedle tebe být
a hýčkat si tvá slova
potichu, zas a znova
nikdy neztratit
Bez tebe jsem nikdo
mé Slunce, ty víš kdo
víš, čím pro mě jsi
a co všechno chci
jak divoká řeka
má touha tě stéká
prosím otevři