Anotace: …
májový vítr
nebi slzy suší
je po dešti
modlitba
povznáší
ke vzmachu duši
bývají taková dění
která
raději ani vědmy nevěští
jsou tajemství
o nichž se nemluví
hájemství
mlčení
tajných lásek
nevyřčených přání
sny o milování
pro smilování
až nastanou
má poslední okamžení
tenčící se výdechy
chtěl bych spočinout
pod květy lip
sedmikrásek
jednou nastane den
kdy nevyslovím tiše slib
už ani jedné z tajných lásek
Povedla se příteli.
Jedna z Tvých obdivuhodných.
Ať se daří.
04.06.2022 10:23:02 | Fialový metal
Jsem pohnut, příteli.
Tvým dobrozdáním
Přeji Ti inspirativní vjemy o sobotě i neděli.
Stárnoucí muž
Marty bonviván emeritní
04.06.2022 11:28:31 | kudlankaW