Anotace: pod houpačkou změní.
"*"
"***"
Cítil se mrkví.
S dlouhou výdrží ...
Když podpatky střevíčků,
do posledního kapky šťávy ... si hrají.
Cítil se skvěle.
Jak zelený hrášek v lusku ...
Když házel i na okraj snění blůzku
a zlaté meruňky ... se v broskve změní.
"***"
Jakýsi mladičký zelinář ?
S citem zahradníka ...
Nezralé plody utrhnout chtěl.
Měl nahnáno a tím pádem neuspěl.
Plody ... vysoko byly.
Co vlastně zbývá.
Ještě trhat a brát ... doušky.
Vše neuměl.
"***"
Rozkolísaná a rozkročená s rozpaky.
Mrkev drtila podpatky.
Podvazky klesaly s touhou níž.
Stále blíž,
až k zelenému koberci.
Cítila se skvěle.
Touha myslí stále jede.
Vlak zahouká před tunelem.
Očima expertů.
Jen děj ... se směje.
"***"
Ta mrkvová šťáva.
Hřeje.
Teče.
"***"
HOUPY HOU
"***"
Nelze obejmout.
"***"
"*"
Sadař, zahradník, zelinář
pořídil si obšírný snář
kudy šťáva teče
snad ji moc neproteče- do jiných políček :-)
07.06.2022 18:28:11 | CULIKATÁ
No tohle je plno vitamínu E*
07.06.2022 17:17:10 | šerý
Mudruji a jen souhlasím.
Na E* někam vyrážím.
Již se smráká.
A havran ...
ráno jak znovuzrozený,
si bude něco málo přát.
07.06.2022 21:18:25 | Fialový metal
nóblesní mrkvoně-nechť rozvlní se jako plavuně...
07.06.2022 16:53:45 | Frr
Teď se od srdce usmívám.
Jen přítel botanik se divně tváří.
Plavuně vidlačka ... mu jediná v herbáři schází.
Léčivka kouzelná, po které se totiž játrům i zlaté žíle daří.
07.06.2022 21:09:35 | Fialový metal