Anotace: …
Hlavu mou místo kštice
obrůstá jemné chmýří
(za vleklé nemoci
prostý všech emocí)
prý mohou netopýři
Už nemyslím na samice...
Jsem muž s vzezřením strýce
bez cíle - bez ambice
Možná bych mohl chtít více
Slunci nastavím líce
budu potutelně doufat
Když nastavíš slunci líce
stíny myšlenek padnou za Tebe více
než čekat bys mohl v první chvíli
tak potutelně doufej, milý.. :)
15.06.2022 07:45:45 | Lioness
na samice nemysli, na Ženy ano;)
14.06.2022 08:11:37 | Sonador
Dáváš mi mlhavou naději
Ach Son
A pohyby konají ti co nechtějí
V kupé expresního vlaku
14.06.2022 08:52:17 | kudlankaW