Anotace: ...
Řeč těla
a zmalovaných rtů
naivní holka
co bere dech
a vkrádá se chlapům
do snů
tempery na víčkách
láska na jazyku
listuješ v playboyi
a hledáš mojí stránku
Playboy mě nikdy moc nebral, ale Tvoje tvorba jo.
"Tempery na víčkách" jsou skvělý...
12.09.2023 14:51:11 | Koala
Stránka 68 posledního doušku.
Jen na zkoušku.
Po špičkách.
V barvě nachové.
Na terase ... co je můj druhý svět.
Když zhasne ... ta co odchází.
Když zamává ... odlíčená.
Plná pocitů.
A večer se mění ... v rozednění.
18.06.2022 17:11:13 | Fialový metal