Anotace: …
Ještě ani dnes mi plně nedochází
jak moc byla krásná - když jsme byli nazí
Byly to desítky nocí od Sametu
(i v jejím klíně) Tu dobu k létu
jsem nestál už o duševní usebrání
předčila můj stud - touha po milování
V každý čas řešíme jiné priority,
tehdy těl, dnes duše stránky skrytý...
Krásný den, Márty:)
17.07.2022 16:45:49 | Emily Říhová
Někteří budou mít hodně nač vzpomínat
U mě ten seznam jmen není zas tak dlouhý
Ještěže mám pouze ve lbi tělesné touhy
Ale nešlo by zrealizovat ani promile myšlenek na tělesné ukojeni žádostivoSTi
Díky Em za Tvůj pohled
Znovu nesměly Marty Depardieu
17.07.2022 16:59:35 | kudlankaW
Ani u mě ta řádka dlouhá není,
což není překážka příjemného snění ;)
17.07.2022 17:30:33 | Emily Říhová
ZajiSTé
Máš moc úctu sympatická Emily
Páni jak vidno i v psaní jsem zdvořilý
17.07.2022 21:10:18 | kudlankaW