Anotace: ..
Nespoutaný život v mládí
bradku s vzezřením Fauna
Noc se jen neochotně sklání
nechybí vana ni sauna
Za život okamžiky máte
vjemům blaha propadáte
dojmům-že vás snad rozum mate
vzýváte vše co je svaté
Ba přísaháte svatosvatě
že už míníte žít jinak
jste-li v kádi "Na Podťaté"
hvězdné nebe je váš bivak
Jsou uhrančivá vábení hvězd
Jejich majestát ohromí
Bývá skrytý lidem z měst
též bezčasí s e ony
Jsa omýván vodou v kádi
za mihotu vzdálených hvězd
Nelituji odchodu mládí
Země je jednou z mých cest
Ta je moc hezká Márty, a osobně mi i blízká, protože to tam trochu poznám a opravdu, lze zde nabírat ve dne v noci, celoročně. Dobře sis nabral.
08.08.2022 10:36:19 | Vivien
Dojala jsi mě Vivi
A musím doznat
Zažil jsem fantastické pocity naložený do kádě s teplou vodou a za mrholení deště vnímat obrovské množství hvězd!
Skoro bez dechu jsem jen sdílel bezčasí i nádheru
Ach aach
08.08.2022 16:49:08 | kudlankaW