Anotace: …
Jsem den ode dne více stár
Avšak když vodou projde var
slastně pak přede kávovar
ochotně přijmu tento dar
Když už jsem tady na světě
poběžím dál ve štafetě
bych hledal smysl ve větě
a nespoutanost v kometě
Žít naplno tady a teď,
na otázky hledat odpověď,
kráčet pomalu pořád vpřed,
nelitovat, když ohlédneš se zpět...
Krásný den, Márty
12.08.2022 21:56:15 | Emily Říhová
...a "vpřed" vystoupím z řady, ve které stojím sám....;-)tenhle svět je jak individualistickej sport, štafeta se už nenosí...
11.08.2022 12:58:27 | Marten
Bylo to myšleno tak, že pokud nám je vyšší mocí předán také dnes pomyslný štafetový kolík, pak smíme ještě žít.
Jednou nám už nebude dán anebo sice dán, ale nenadálé vyražen z dlaně… ach
11.08.2022 13:20:57 | kudlankaW