Anotace: …
Docela obyčejný rybník
na mole sedí kyprý beatnik
je amorfní - nemá již tvaru
pije mok ze zlatého varu
Zde na horách po pěších toulkách
jej dojme sebemenší vlnka
adoruje kruhům i vlnce
na níž se houpá horské slunce
Skvosty dost často stojí stranou
nežli se inspirací stanou
pábitelů majících bázni
ze smutků z cizích vin a strázní
Musely to být kouzelné chvíle romantického pohledu:-).
16.08.2022 07:00:54 | CULIKATÁ
Ach ano, byly. Les, rybník.Molo s dřevěnými prkny, slábnoucí slunce okolo šesté večerní
Máčení chodidel v rybníce a sledování letu modrozelených vážek…
16.08.2022 07:23:38 | kudlankaW
...pěkná lyrika...;-) není nad přírodní klenoty...
15.08.2022 21:01:32 | Marten
Je to tak
Mok zlatavý
Několik vážek
Lekníny
Nemyslet na klíny
Jen to že se jednou rozplynu za obzor a víc tělesně nebudu
Tak jako při tomto západu slunce mezi kopci a docela jinými vrcholky
15.08.2022 21:24:59 | kudlankaW
No, já bych si dovolil tvrdit, a tvému zmínění o klíně bych dodal. Jako že muži se z nich nikdy nevydrápou. Ta závislost je daná - je to jejich mana*
16.08.2022 00:19:45 | šerý