Anotace: …
Nebudu vůbec hledět na následky
hodlám ji připodobnit k Múze
slečnu srpna - její rujné šestky
aquapark - šestnáct - nejistá chůze
když jí garde obstarala babička
(iniciační obřad se slevou)
Netřeba róby - sál - o mnoha svíčkách
Vydechl jsem proto s úlevou
Uvedení dívky do společnosti
odbylo se podél dvou bazénů
a byl to pohled spásný velebnosti
jak dívku povýšili na ženu!