Anotace: …dívkám a ženám
Brzy po ránu sám sebe nacházím
v upozaděné roli lyrické
Sladkobolný neklid mě tak provází
propady - střídá vzepětí nadlidské
Z propasti stesku prahnu posléze
po zlatě slunce v malém altánu
Dát průchod citům svým - nesnít o něze
ve dvou spočinout pod kmenem platanu
Přeji ať rozložitá koruna platanu
odpoledne, večer i po ránu
ráda poskytne bezpečnou skrýš,
až ve dvou překonáte zemskou tíž...
Krásný víkend, Márty
09.09.2022 22:19:22 | Emily Říhová
Ach Em
To by bylo překrásné
Je na světě tolik půvabných žen a dívek
Málokterá svolná k pikniku
10.09.2022 06:40:58 | kudlankaW
Třeba se najde aspoň jediná,
kterou zláká skvělá svačina... ;)
Pa, Márty
11.09.2022 00:16:18 | Emily Říhová
PĚKNÁ PĚKNÁ MODREJ .) PLATAN to je moc mocný strom
je někdy těžké dát průchod citům a nesnít o něze
a přesto modrej strýčku o tom to vše je
28.08.2022 11:04:07 | xoxoxo
Krásná Denis
Děkuji Ti za milou vizitu a slova plná potěchy
Klidnou neděli přeje za obdivu
Strejc
28.08.2022 13:22:24 | kudlankaW