Světlo se láme ve fazetách brusu
Jantarové odlesky na plátno uléhají
Tam, kam včera položil sis hlavu
Stín strachu z neznáma
Pak na poduškách ležel s tebou
Pomalu stavěl bariéru mezi námi
Zoufalé doteky půlnočního milování
Před námi černá tma a inkoustoví Běsi
Zrychlený tep jim křídla neutrhal
Dnešní mlčení cinkot ledu nezaplaší
Jsme marně sami se svou touhou
Kolem jen cesty, které nikam nevedou
Propast Rozhodnutí na nás čeká…
Až dopadne na naše hlavy
Nebude na světě dost whisky, aby ji naplnilo