Anotace: ..
Připodobněme to k tryptichu
neboť u dvou pochybných podniků
kde štamgasti jsou lační po hříchu
září VEČERKA malých mužíků
Že přespávám na špatné adrese
se člověku obvykle donese
na dovolené - prosté deprese
smí být bez stresu když se povznese
Pod mými okny ve hříšné čtvrti
se podivné existence vrtí
HOSPODSKÝ -VALCHAŘ - rákosník nutí
k podpisu pakt s ďáblem a smrtí
Hezké,hezké,hezké...
06.09.2022 16:27:49 | Stanislav32
Realita hluku triptychu ( ne nepodobné ostravské Stodolní v dobách nejbujnějších) už tak hezká u nás u STátních hranic s Polskem už tak hezká není
Díky Stanislave
Vykrmený džentlmen Marty
06.09.2022 18:18:30 | kudlankaW
.."rákosníky" jsem si však oblíbil /žel ovšem jen jako nemnozí/ a pořád se jich zastávám..:-D*... Márty Márty...nebuď xenofób jako převážná většina uprděných Čechůnů! ***
06.09.2022 07:53:15 | Frr
Jde o to kolik lidi by si přálo mimo nálevny a herny ještě další VEČERKU
S obrovskou neonovou tabuli která svítí o víkendech do 23 30 hod do ložnic desítek bytů
A kde se camraji opilci mezi nálevnou hernou a vecerkou
A těch individuí co se stahují pod (nejen mými okny kde se snažím spát)
Už tak hříšna krátká ulička je ještě exponenciálně hříšnější
No a pracovní doba u nich?
Od 7 rána do 23 30 vo víkendu
A už tam tyhle šestnactihodinivé šichty tráví borci s lahváčeme k nevoli mnohých
Jinak rákosniky znám i pracovně čtyři desítky let z hutě a sociku :(
Tenkrát zásobovali burzy dnes jsou velkopodnikateli ctihodnymi mnozi
06.09.2022 08:56:44 | kudlankaW