Anotace: …
První cigaretou odpaluje druhou
dopíjí pivo aby mohl pít druhé
Pětici prstů má z držení tuhou
v potoce piva jeví se být pstruhem
Věz že není pověstnou rybou ve vodě
v této by bez nadsázky brzy pošel
proto stává na zápraží v obchodě
takřka každý boží den při peněz troše
Posledně mi jeden před Billou málem skočil do košíku, musí to být strašné, ztratit sám sebe. Jsem slaboch, někdy.
12.09.2022 17:34:59 | Philogyny
...štamgasti ještě nevymřeli?...;-) my jim říkávali "postavička do jazzu"...
08.09.2022 17:10:52 | Marten