Anotace: …
Chcete-li pak určete míru racia
když v loži nad ránem je ona i já
určete podíl chtíče - pudů i mozku
než sekrety těla lapí do ubrousku
..přiměřeně, přiměřeně...;-)v tom je ta moudrost...
15.09.2022 15:58:49 | Marten
Ach zdá se to být pravděpodobným
15.09.2022 17:14:48 | kudlankaW
...ale když člověk chce nejvíc to, co je nepravděpodobný!...to znám...;-D
16.09.2022 16:43:07 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?