Anotace: …
Letošní podzim vtrhl do pohraničí
tak jako tisícihlavá kavalkáda
věz - zima brzy varovně prsty vztyčí
nebe i já - i když se nám to tak příčí
pláčeme však noc je ještě tuze mladá
možná má smělost pověstně nebetyčí
přinejmenším na mysl se mi už vkrádá
lapám po sektu v němž proud řeky syčí
v rauši naděje nikdy neuvadá
'Nebetyčí' - to je dobré :)
Vše kol se nebetyčí
milá níž sjede
po jeho zteřelé tyči
ale on
majíc vše v piči...
19.09.2022 23:44:50 | MonoGame