Anotace: …
Čas se tak horlivě opřel do vesel
celé dlouhé týdny jsem tě tajně chtěl
v pořadí další - sémě rozesel
Za pláče oblékám svetr 3 X L
Nesvlékám kalhoty sto pět v pase
jen pohlédnout na tebe - holedbám se
prochází mnou ostych - oblévá mě stud
s jinými prožíváš slast - její chuť
já myslím, že jsi doST neobyčejný muž, Márty*
08.10.2022 23:47:42 | Sonador
Son
Jsi éterická bytost oplývající moudrostí věků
Tak rád jsem že nás vyšší moc nasměrovala bychom se střetli alespoň v éteru Literu :)
Krásnou neděli dear
09.10.2022 11:56:45 | kudlankaW
Márty, bez jakékoli skromnosti, ať pravé, nebo předstírané, ti můžu říct, že zase tak éterická bytost nejsem, a s tou moudrostí bych to taky nepřeháněla:D
pod zbytek se ti s obrovskou radostí podepíšu, vnímám to stejně*
užij si krásný den!
09.10.2022 12:14:39 | Sonador