Hladivý satén oblékám si
Zdobí ho krajky průsvitné
Přidám pár kapek vůně kamsi
Kde určitě tě nemine
Češu si vlasy do ohonu
Řasy jsou černé jako noc
Mé rty se lesknou v rudém tónu
Snad nebude to moc…
Sklenku jantarem si plním
Na kožešinu usedám
Už skoro slyším klíče zvonit
Zasněně oči zavírám
A pak je náhle ráno
Za okny další šedý den
Nic z toho nebylo nám přáno
Kdo ví, zda byl to aspoň sen?
Pěkná je .) pro zasmátí jsem četl: češu si vlasy na nohou .) proč ne...
11.10.2022 14:02:52 | Constantine
No já ti nevím :)). Vlasy na nohou asi nejsou to pravé do téhle básničky;)
12.10.2022 22:11:17 | Lexi