Zářezy
Ty do mě děláš
Mezi pařezy
Pak se holedbáš
Mými řetězy
Tak už se nesnaž
Jeden zvítězí
A ty mě neznáš
11/2022
báseň v minimu slov a přitom velmi emotivně, pěkné*
15.11.2022 11:05:57 | J's ..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?