Anotace: …
Neslyšně téměř
(nechceš - li nevěř)
mlčky tak tiše
v hrudi dýše
Klášterní skrýše
Stoj abatyše
sepnuté dlaně
tvář ustaraně
Nad pudy je ŘÁD
račme to tak brát
Ty co sní pouze
nelze ostouzet
no tak já taky jentak tiše... moc se mi líbí Márty*
18.11.2022 17:20:16 | Sonador
Děkuji sličná Son Zajímáš mě ochvíváš mnou
18.11.2022 17:24:27 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?