Anotace: Takové odlehčení .
Slečna Mešuge
Přiletěla do Čech z dálného Japonska
žádné šminky.. korektory po kapsách
jen samé nebezpečné sečné nástroje
Tvrdý trénink, zdravá strava
ještě víc zmohutněla
přes záda tetovaného draka
..který se nenávistně smál..
a každý z nás tu bolest proklínal.
Bože, je to čistá Yakuza
..dosaďme ji hned na hrad..
a politici se budou bát.