Anotace: …
Ach ano sličná - pojď mi v ústrety
tak jako prostovlasé komety
bezčasým rozpínavým vesmírem
Buď měsícem - sluncem co plá koronou
jsem divákem za mlžnou oponou
očitým svědkem krásy nesmírné
Odkládáš svůj šat - oněmím ladností
svlékám kaliko šité ze ctností
ostychu zábran morálních zásad
Těšíš mě ve slabinách hebkou dlaní
dáváš mi znát vřelost milování
Bože - to je neskonalá krása