VERZE 1.
Násilím opuštěné sny
Pořád stejně bolí
Některé neprožité dny
Vzpomínky na cokoli
A vše co se nemůže
A něco co se sotva smí
Někoho nemám za muže
Jiného mám a čas se tmí
I když jsou roky ztracené
Nádherné naše kroky
Alternativy vysněné
Jsou jen falešné sloky
Ty jsi má láska Já tvůj sen
A mezi námi respekt
Svůj život pojím s tvojím jen
Aby ses muži nesplet
VERZE 2.
Násilím opuštěné sny
Pořád stejně bolí
Neprožité dny
Vzpomínky na cokoli
A vše co se nemůže
Co se sotva smí
Někoho za muže
A čas se tmí
Roky jsou ztracené
Nádherné kroky
Příběhy vysněné
Velké nároky
falešné sloky
Jsi láskou já snem
Mezi námi respekt
Neprožitý den
Aby ses nesplet
Tvoje jsem jen
11/2022