Dnes mi cestou domů
Zavoněla cigareta
Přenesla mě kouzlem
Do našeho světa
Kde dým z cigaret
Se do vlasů mi vplétá
Vidím tvoje oči,
Před kouřem je mhouříš
Když uprostřed noci
Se nám ještě nechce spát
Mám zase stejný pocit
A musím se usmívat
Dobře vím, co se stane,
Až cigaretu uhasíš
Mé tělo celé touhou vzplane
Stačí jen, že přijdeš blíž
Tak to je zajímavé, co s cígem a s ostatním uděláš.)
03.12.2022 14:47:40 | Constantine
Moc hezké verše.
01.12.2022 19:17:03 | Václav
Místo mlhy z kouře stěna ...
Místo růže ?
To však neva ...
Změna ?
A na terase Kubu cítím
Zvláštní pozornost ?
PS:
Díky Lexi
Ta báseň je skvělá.
Pár dní před Mikulášem ...
Od čertic hravých a usměvavých,
co se houpu na terase.
01.12.2022 11:15:26 | Fialový metal