Anotace: …
Prosinec a nebe znovu slzy roní
mlžné závoje okenní skla rosí
komu se nedostává ten ať prosí
je prosinec - proto též hlavu skloním
...v názvu prosince je prosit...a nejvíc vyprosíš u sebe...;-) ale je to nejtěžší...
06.12.2022 17:02:55 | Marten
Ach tak to máš ryzí pravdu příteli S úctou strýček Marty
07.12.2022 07:01:35 | kudlankaW
PĚKNÝ* , milý Márty ST*
06.12.2022 09:45:56 | Frr
Děkuji Ti, Jiří
06.12.2022 10:56:09 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?