Anotace: ..
Tam venku žádní lidé
celé dny jen mlčím
čekám na to co přijde
též severák skučí
V osudu područí
nejsou činy volní
co vyšší moc poručí
k tomu jsem svolný
Snadno se leč nevzdávám
z kleku povstanu
chtivě vzhlížím ke hvězdám
a odpověď dostanu
já četla nejsou klony volní což by dávalo taky smysl.) duše je svobodná tehdy kdy tělo pochopí těžkou hru tady
28.12.2022 14:25:51 | xoxoxo