I haven’t
find the way
To tell you
You shell stay
Or even come closer
Don’t worry
Anyway
Soon enough
Comes the day
You´ll be my lover
10/2022
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?