Anotace: Železná panna informačního věku (současnosti)
Železná panno pro staré mládence
v blyštivých šatech a průhledné halence
když večer v bídě tulí se ke spánku
a řadí se ve snech mezi zámožnou smetánku
Že plavit se budou na jachtě s tebou po boku
a 900 koníčků bude cválati do skoku
900 koníčků, v motoru Mercedesu
a ty se prohneš jak Kvitová při Esu
Ten pohled toužebný na bujném poprsí
pro staré mládence nesněží neprší
ostny železné panny ryjí se do morku kostí
aby je okradly o veškeré radosti
Železná panno pro staré mládence
pohleď na ty bědné, ubohé zájemce
pyšně se zatvař, zvedni nosánek na outsidery
táhněte domů, vyperte si své staré hadry