Anotace: …
Už dlouho mě zmáhaly životní strázně
Trvaly by věčnost nebýt piva z Plzně
Po celou sobotu byl jsem mimo sebe
I takovouto tvář mívá drsný sever
Za noci Měsíc vysází zlaté mince
Baobaby promluví si s Malým princem
Co dělo se v sobotu - nevím - nesdělím
Vybavuji si pátek - po něm neděli