Anotace: ...
Touhy těla jsou ukrutně silné
Schopenhauer v metafyzice lásky
říká že láska má základ v pudech
obyčejném zachování druhu
Hodlám oplácet pohledy vilné
můj charakter bude dosti vratký
Ty si čtenáři úsudek ponech
Chci za pár dní v ženách hledat vzpruhu
těch co mají vlasy zlatěrzivé
Mou mysl zastřelo kouřmo sivé
mizí křivky té co se mi líbí
do řas mi vstupují slzy tklivé
proto ji dnes ještě nepolíbím
Tak třeba zítra ;)
Krásný večer, Márty
06.03.2023 22:15:53 | Emily Říhová
Chabá útěcha
Ale chovám naději
Ach
Díky zlato
06.03.2023 23:34:19 | kudlankaW
...naděje umírá poslední ;)
Pa
07.03.2023 20:54:07 | Emily Říhová
tedy Márty... pěkná je*
05.03.2023 13:53:09 | Sonador
Příroda k savcům lidí je vztřícná. Láska i pud, nám jeví se lidská.
Ale já bych jí zase tak neglorifikoval. A určitý její mazaný postup zpecifikoval. Množ se a láska je tmelem a bonus. Neremcej a o ni se pokus! Případný krach je smůla. Důkaz že jeden či druhý je nula*
04.03.2023 23:09:12 | šerý