Anotace: …
Po půlroce po tolika strázních
mnohé z nich objevíš v mých básních
Svědomí odnesly proudy znoje
čas bez lásky pak sebekoje
Měsíce v tajených závislostech
nelze přehlížet pocit v kostech
chci milovat - bez hany či bázní
oplývám mužnou silou - blázním
Po půlroce po tolika strázních
hřej slunce - své louče už zažni